Колеги някой да знае как се разглобява таблото щото оборотомера не работи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Оборотомер на 155
Collapse
X
-
яя
Малко си е играчка .. има 2 болта шестограми долу на километража от ляво и дясно развиваш ги тях и вадиш пластмасата от горе .. дърпаш я напред тя одзад е на щипки след това развиваш всичките болтове който държат километража .. мисля че бяха 2-3 .. и след това одзад на самия километраж има около 16-20 гайки с шайби и няколко болтчета който трябва да свалиш много внимателно след това си го отваряш внимателно и радиш стрелката на оборотомера като гледай дали има някъде белег за да може да я върнеш обратно по същия начин. След това го сваляш и гледаш .. зъбни колела ала бала .. мен ако питаш ходи при некой часовникар да види за кво иде реч .. макар че няма да ти го оправив смисал после няма да може да напасне срелката на оборотомера ..
Защото аз поради подобна причина си купих нов километраж на мен стреплката на скоростомера ми беше .. некаде си
поздрави
-
И аз имам проблем с оборотомера. Моя показва повече от колкото е наистина. На празен ход на диагнсотиката ми показваше 850-860, а вътре на таблото е малко над 1000. Нямам идея къде е проблема, свалях цялото табло, рушнах го тотално, презапоявах което и където видях, сглобих го и ефект нямаше... освен че не счупих нищо, което е добре.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Re: Оборотомер на 155
Първоначално публикувано от stan_gКолеги някой да знае как се разглобява таблото щото оборотомера не работи?АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
Re: Оборотомер на 155
[quote=chokoladka_73]Първоначално публикувано от "stan_g":e897imzyКолеги някой да знае как се разглобява таблото щото оборотомера не работи?
Може да е от него, ама ако той не работи май и колата не пали....та проблема май си му е в таблото....
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment